Om Amigurumi.dk

Mit navn er Malene, og har lige fra jeg var helt lille været interesseret i håndarbejde. Dengang var det dog mest syning, broderi og strikning, det er først senere at jeg har fået interesse for hækling.
Amigurumi er derfor et forholdsvis nyt og ukendt område for mig, og denne blog vil være min elektroniske dagbog om de ting jeg hækler, spændende opskrifter som jeg finder på internettet, teknikker og mønstre til amigurumi.

Med denne blog vil jeg gerne være med til at udbrede kendskabet til amigurumi, samt dele gode ideer mv.

Du bedes respektere det redaktionelle indhold i indlæggene samt de tilhørende billeder, samt ikke kopiere teksten eller dele heraf, eller billeder og gengive det i dit eget navn.

Du må meget linke til indholdet, eller til de oprindelige indlæg.

Velkommen til og god læselyst.

 

2 kommentarer

 • Gitte

  Hej Malene.
  Jeg er VILDT forelsket i giraffen der ligger øverst på din side, er det muligt at få opskriften på den ?
  Jeg er selv strikke/hækle nørd så det batter. Sidder pt og strikker bamser til Dansk Røde Kors, til foreningen Savn. Et barn får en bamse når de besøger en forældre eller pårørende i Dansk fængsel. Vi har strikse regler mht opskrifer og nu fik jeg lige lyst til at lave din søde giraf 🙂
  Super god side denne her 🙂
  Hilsen Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *