Bøger

Sjov hækling til hjemmet

Twinkie Chan er kendt af mange via de sociale medier, hvor hendes følgere trofast holder øje med hendes kreative påfund. Nu er hendes bog med hæklede lækkerier ude på dansk. Bag dine yndlingsgodter i et forklæde med form som en sød honningbjørn. Læn dig tilbage og slap af på en gigantisk donut-ottoman. Skrub dagligdagens stress væk med en badesvamp, der er formet som en isvaffel. Skriv din din noter på huskesedlen med en skør candyfloss-kuglepen.

Twinkie Chans hæklede lækkerier til boligen giver dig 20 unikke, mad inspirerede hækleprojekter, der gør dit hjem (og liv) lidt mere lækkert!
Sjove projekter til alle rum: Køkkenet, stuen, badeværelset og kontoret.

Trin for trin-instruktioner, nyttige billeder og diagrammer hjælper både begyndere og øvede hæklere med at stille appetitten. Hvis du er ung, ung af sind eller på udkig efter et farverigt hækleeventyr, er det bare med at gribe garn og hæklenål og komme i gang!

Amerikanske Twinkie Chan har 42.000 følgere på Instagram, som følger nøje med i, hvilke nye, farvestrålende og finurlige projekter, hun kaster sig ud i. Hendes hækleeventyr begyndte i 2005 med et dusin delikate halstørklæde og en håndfuld hæklede kartoffel-dukker. Og nu er det så lækkerier til boligen, hun har kastet sig ud i.

Bogen kan du finde online på følgende webshops:

Bog & Ide
Saxo.com

Kommentarer lukket til Sjov hækling til hjemmet