Bøger

Hækl dit eget kongerige

Der var engang en konge og en dronning, der ville holde en fest sammen med alle deres søde prinsesser. Ridderen kom ridende på sin hest for at tage dele i festlighederne. Og hofnaren begyndte straks at øver sig på nye morsomheder. Troldmanden, feen og astrologen glædede sig til at fest og danse på det eventyrlige slot, og det håbede bare, at der ikke dukkede farlige drager op til festen.

I alt er der 36 eventyrlige amigurumi-figurer med i ”Et hæklet kongerige,” så der er rig mulighed for at iscenesætte alverdens eventyrlige fortællinger derhjemme.

Skab og udforsk dette travle, lille kongerige. Alle figurerne kan stå oprejst, hvilket gør dem til det perfekte legetøj for små drømmere. Du kan bytte rundt på figurernes frisurer og hatte for at befolke dit hæklede kongerige med endnu mere unikke karakterer. Med trin for trin-billeder og videovejledninger kan både nye og garvede hæklere få glæde af denne bog.

Bogen er skrevet af Olka Novytska og udgivet på Turbine Forlaget.

Bogen kan du finde på Saxo.com og Bog-ide.dk

Kommentarer lukket til Hækl dit eget kongerige