Opskrifter

Hæklet ugle

Billedet er linket til http://kervei.blogspot.nl/2012/03/tutorial-uiltje.html

Ugler er supersøde med de store øjne og de her er meget nemme at hækle selv, de tager ikke så lang tid og du kan lave dem i forskellige farver – alletiders som gave til at hænge op, eller som designeren af denne ugle – hun har syet dem fast på en klemme som kan sidde fast på en gren eller lignende.

Du kan blandt andet bruge små knapper til øjnene eller små stykker filt, men øjne kan også købes færdige i hobby-forretninger. Du kan også vælge selv at brodere øjnene med tråd – det er helt op til dig selv, hvad du har lyst til. Du kan bruge bomuldsgarn eller måske merceriseret bomuld, for at give en flottere og mere blankt udtryk på uglerne.

Original-opskriften er på hollandsk, men hvis du kommer ned i bunden af siden så findes den også på engelsk – se opskriften på Hæklet ugle