Farverig blæksprutte

På Garnstudio’s hjemmeside kan du finde denne sjove hæklede blæksprutte, som du kan give de farver som du har lyst til.

Blæksprutten har øjne hele vejen rundt så at den kan følge med i alt hvad der foregår, øjnene kan såmend få hver sin farve hvis du synes at det kunne være sjovt.

Den er nem at hækle, og opskriften giver dig mulighed for at vælge mellem 3 forskellige størrelse til blækspruttens krop. Armene kan med fordel hækles længere end opskriften skriver, blæksprutten bliver sødere når armene er lidt lange og den er nemmere at lege med for små børn som nemt kan gribe fat i de lange arme.

Spruttes arme kan du sagtens hækl i sjove og stærke farver som især små børn godt kan lide, men Sprutte er også sød i pastelfarver, som på billedet. Hvad med at lave en pige og en drenge-sprutte, eller hækl en hel familie med mor og far og flere børn i forskellige størrelser.

 Se opskrift på den hæklede blæksprutte HER

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *